Det Erna ikke fikk se

Statsminister Erna Solberg har vært på besøk i Mali. Det er jo veldig stort! Det er faktisk første gang en norsk statsminister er på besøk her i landet. Men hun har kort tid. Innimellom alle besøk til ministere, FN-ledere og soldater, så ble det ikke tid til å se alt. Dette er hva hun kunne ha fått sett hos oss. 

Hvis Erna hadde vært på statsbesøk til Normisjon så kunne hun fått møte tre unge og veldig motiverte menn: Makan, Moussa og Ousmane. De arbeider i et prosjekt som har det klingende navnet La oss forandre Tomora, og som passer perfekt for den sittende regjeringens politikk med å begrense innvandring til Europa og skape arbeidsplasser lokalt. I bistandsprosjektet jobber Normisjon sammen med den maliske organisasjonen Ikke reis over havet (NPPM = Ne Pars Pas en Mer)


Litt oppstilt, men de er ganske livlige og koselige sånn til vanlig.
(Fra høyre: Moussa Sissoko, Makan Diakité og Ousmane Kanouté.) 

Makan er veldig fornøyd med å ha fått støtte til dette prosjektet.  

Makan Diakité er den som tok initiativet til organisasjonen Ikke reis over havet. Han er fra Kayes-regionen i Vest-Mali. Regionen som er kjent for sin lange tradisjon med unge menn som reiser for å ta arbeid andre steder. De reiser for å sikre seg økonomisk, for å få penger nok til å trygge familiene, gjøre livet bedre, eller for å få råd til å gifte seg. For noen lykkes det, mange blir borte underveis eller de kommer hjem etter flere år på vandring - uten penger. Makan hadde sett alt for mange unge fra sin kommune drukne i forsøket på å komme seg over til Europa fra Nord-Afrika. I 2015 druknet også en av hans nærmeste venner. Da bestemte han seg for å gjøre noe. Han fikk med seg flere unge for å begynne å snakke om problemet og forsøke å finne løsninger.

Målet for prosjektet er ikke bare å få ungdom fra å reise, men å gjøre kommunen til et mer attraktivt sted å være ved at «kommunen er forandret av ungdom som er tilstede, aktive og engasjerte!»  Vi ønsker at ungdom skal se på seg selv som en ressurs og se at de har muligheter for å forandre både sin egen hverdag og lokalsamfunnet.

Ikke reis over havet har allerede holdt møter lokalt for å snakke om problemet med de som forsøker å komme seg ulovlig over landegrenser. I begynnelsen møtte de mye motstand. "Det er et tabu å snakke om det," sier Makan. "Mange av de mest innflytelsesrike familiene i området har brødre, sønner, fedre i utlandet som sender hjem mye penger. Når vi først kom og begynte å stille spørsmålstegn ved dette, så fikk vi mye motstand. Nå går det lettere."

For det er ikke bare utferdstrang hos de unge mennene som driver dem avsted. Mødre og koner presser også på for at deres sønner og ektemenn skal reise ut og kunne sende dem penger til å bygge større hus, leve bedre.  Ousmane, en av de som nå jobber i prosjektet og som også tidligere har vært aktiv i Ikke reis over havet, sier: "Da jeg var ferdig med studiene mine fikk jeg ikke jobb i Bamako, så jeg reiste hjem til landsbyen for å dyrke. Mange synes jeg er dum som ikke prøver å emigrere, men jeg er den eneste sønnen til moren min. Hvis jeg blir borte, hvem har hun da igjen for å støtte seg?" Han vet hva han snakker om. Faren var i flere år borte fra familien på jobbsøking i et annet afrikansk land. Han var syk da han kom tilbake, og døde mens Ousmane ennå var ung. Men avgjørelsen om å bli har kostet. Ousmane fikk nei fra flere jenter før han endelig ble gift. "De ville ikke ha en som var så tydelig på at han ville gjøre noe lokalt og ikke reise til Europa."  

Ousmane tror på en framtid hjemme i landsbyen. 

Det viktigste vi gjøre nå er å arbeide med ungdomsgrupper for å diskutere problematikken med ulovlig emigrering. Er det verd å ta risikoen? Hva skjer med samfunnet og familiene hjemme når alle unge menn drar? Er det mulig å skape seg en framtid på landsbygda? Hva er den enkeltes ansvar for utviklingen i kommunen? 

Prosjektteamet er også ivrige på å komme igang med å gi ungdom undervisning som kan hjelpe dem til å skape arbeidsplasser. Det har vært mye fokus på emigrering i det siste og flere andre organisasjoner jobber allerede med å skape arbeidsplasser. Her kan vi lære av dem. En av smedene i landbyen får for eksempel støtte for å ta inn lærlinger. Når de er utlært kan de starte sitt eget verksted, men de må love å ta inn lærlinger selv også. 

Størstedelen av befolkningen lever av jordbruk. Med mindre regn de siste årene har det blitt mindre avlinger, og noen ganger visner alt før det blir modent. Det er en viktig del av prosjektet også å få folk til å bruke bedre metoder og bedre såkorn. Skal vi få ungdom til å bli værende kan det ikke bare akkurat gå rundt. De må se at de får igjen for den innsatsen de legger ned. De må tjene penger på det. 

Dette er noe av det jeg kunne ha fortalt statsministeren. Hvis jeg hadde møtt henne da....

Link til informasjon om prosjektet på Normisjon sine sider. www.normisjon.no

Kommentarer

anonymous sa…
Jsem velmi překvapen zázračnými zkušenostmi a zázraky doktora Isikola, které byly šířeny na internetu a po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem z celého světa obnovit jejich ztracený vztah. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak pomohl přivést zpět bývalého milence, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci a odešel domů se vším, co jsem měl. Byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmál a měl klid a ujišťoval mě, že všechno zvládne za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi manžel zavolal, jsem byl tak šokován. Vybral jsem hovor a nemohl věřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil, a vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky jen pro něj, aby dokázal svou lásku ke mně. Pokud potřebujete efektivního a skutečného sesilatele kouzel pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete kontaktovat doktora Isikola na jeho e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho můžete také kontaktovat na WhatsApp/Viber na +2348133261196.
Anonymous sa…
Viděl jsem online svědectví o tom, jak DR WALE pomohl spoustě lidem vyhrát obrovské částky v loterii, a tak jsem se rozhodl ho kontaktovat ohledně vylosovaných čísel. Kontaktoval jsem tohoto muže a on udělal kouzlo a dal mi výherní čísla z loterie. Ale věřte mi, že když se losovalo, byl jsem mezi výherci. Vyhrál jsem sedmnáct milionů, šest set devět tisíc a pět set dolarů (17 609 500 dolarů) Potvrdil jsem, že DR WALE je skutečný a zaručený. Nyní jsem živým svědectvím o dobrých skutcích DR WALE, nadaného muže s velkými schopnostmi, je to moje tajemství, ale rozhodl jsem se dát světu také vědět. Možná to pomůže každému, kdo má zájem. Můj komentář se vám může zdát vtipný, ale je to pravda. A slibuji vám, že nebude vtipné, když vyhrajete a podělíte se o svědectví s ostatními. Toto je tajemství výhry v loterii, takže vám radím, abyste udělali totéž. Ne každý má přirozeně štěstí, pokud máte problémy s výhrou v loterii, řešením, jak vyhrát, je DR WALE, takže ho nyní kontaktujte, abyste potvrdili mé svědectví. dosáhnete DR WALE pomocí tohoto kontaktu WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com
anonymous sa…
Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval ho, aby mi pomohl získat zpět mého bývalého přítele, aby si mě vzal, a vrátil jsem se sem, abych o něm zveřejnil příspěvek. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Příspěvek o sesilateli kouzel je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi pomohl sesílatel kouzel při přivedení mého bývalého přítele zpět ke mně, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání a bojovali jsme. po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktoru ISIKOLO z jiných webů a kontaktoval ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi zavolal můj bývalý přítel a byl jsem šťastný, že se chce ke mně vrátit. Setkali jsme se stejný měsíc a on mi navrhl. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny tady, kontaktujte DR ISIKOLO, aby váš problém vyřešil za vás a udělal vám radost ze vztahu, který vám ubližuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy člověk zažil. Pošlete mu e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také poslat WhatsApp/Viber na +2348133261196
Unknown sa…
Toto je webová stránka, kterou jsem četla o DR ISIKOLO a kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě minulý měsíc vzal, a vrátila jsem se sem, abych o něm napsala. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Alenka Egon z USA. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět ke mně po 3 letech bez kontaktu. Přečetla jsem si o DR ISIKOLO z jiných webových stránek a kontaktovala ho, aby mi pomohl, a za necelých 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a já byla šťastná, že se mi chce ozvat. Potkali jsme se v pátek a on mě požádal o ruku. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby za vás vyřešila váš problém a udělala vám radost ze vztahu, který vás zraňuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.
KERISSA GLEN sa…
I want to testify to everyone on how my husband and i got children after our 5 years of marriage. we got married and we could not conceive a child we have been to several hospitals for checking and the doctors always say that we are okay that nothing is wrong with us, we have been hoping for a child, my husband was beginning to keep late night outside and pressure from the family for him to marry another wife and divorce me, i was always crying and weeping because i was loosing my marriage. so i visited my friend in Florida and she told me that she also have been through this same situation but she got her help of getting pregnant from a Herbal Doctor of fertility,, so she told me that she will connect me to the Herbal Doctor and he will prepare a FERTILITY HERBAL SOAP for me to have my own child, i spent 4days with her in Florida and we both email the Herbal Doctor and he said i should bring all my information to him and he said in 3days the Fertility soap will be prepared and he will send/ship it to me through UPS, after I used it as he instructed, so i waited and i went back made love with my husband and i conceive. so i am very grateful to the Herbal Doctor for his help and miracle that help me save my marriage. please for same help getting pregnant, contact him on zicoherbalhome@gmail.com
Anonymous sa…
Chci napsat toto svědectví, abych to řekl ostatním a poděkoval DR WALE za to, co pro mě udělal. Prvních deset let mého manželství jsem čtyřikrát potratila a moje tchyně mě pojmenovala všemi možnými jmény, což způsobilo, že můj manželský život byl velmi hektický a tíživý. Moje dobrá kamarádka mi řekla o DR WALE, řekla, že DR WALE byl člověk, který pomohl jeho bratrovi, když jeho bratr měl těžké věci. řekla, že DR WALE je velmi silný a čestný muž a skutečně pomohl svému bratrovi vyřešit jeho problém. odtamtud mi dala DR WALE WhatsApp číslo +2347054019402 poté, co jsem sám provedl průzkum o DR WALE, viděl jsem o něm dobrá svědectví a spoustu dobrých komentářů, netušil jsem, že to bude konec všech mých problémů. Okamžitě jsem ho kontaktoval s žádostí o pomoc, dostal jsem bylinku na plodnost a řekl mi, abych ji použil. Bylina zafungovala a manžel mě dokonce miloval víc a kupoval mi drahé věci. Jednoho odpoledne jsem šla do nedaleké nemocnice a vrátila se domů s pozitivním výsledkem těhotenství a po devíti měsících jsem porodila chlapečka. Od té doby, co jsem kontaktoval DR WALE, byl můj příběh jiný. V současné době mám dvě děti a jsem v manželství velmi šťastný. zde je kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com
Jsem Ivanka Fabijan a chci se s každým podělit o svědectví o svém životě. Byla jsem vdaná za svého manžela Amose Fabijana, miluji ho tak moc, že ​​jsme posledních 8 let manželé a máme dvě děti. když odjel za prací do Francie, myslel paní Mariam a dali se dohromady, a když se vrátil, řekl mi, že už o svatbu nemá zájem. Byl jsem tak zmatený a hledal jsem pomoc a potkal jsem kontakt s láskou doktora Isikolo. Kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl přivést zpět mého manžela, a požádal mě, abych si nedělal starosti s tím, že bohové jeho čtyř otců za mě budou bojovat. Řekl mi, že do dvou dnů mě a mého manžela znovu spojí. Po dvou dnech mi manžel zavolal a řekl mi, že se vrací, aby se mnou něco vyhledal, byla jsem překvapená, když jsem ho uviděla a začal křičet o odpuštění. Právě teď jsem nejšťastnější ženou na světě za to, co pro mě a mého manžela udělal tento skvělý kouzelník, můžete kontaktovat doktora Isikolo e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196
Laura Rayan sa…
Můj bývalý a já jsme se rozešli před několika měsíci a byla jsem v šestém měsíci těhotenství. Oba se milujeme a byl to pro mě šok a opravdu mi to zlomilo srdce. Snažila jsem se dovolat jeho rodičům a oni mi řekli, že jejich syn řekl, že mě nemiluje a nechce mě vidět a oni nevědí, co se děje. Brečela jsem a plakala každý den, protože jsem ho velmi milovala. Dokud jsem neporodila a dítěti nebyl rok, nemohl jsem svou lásku získat zpět. Opět jsem byl zmatený. Kontaktoval jsem DR ISIKOLO přes WhatsApp a on řekl, že mi pomůže, a řekl mi, že žena seslala kouzlo na mého muže a řekla, že mi pomůže kouzlo zlomit, takže se můj muž vrátí ke mně a bude po 48 hodinách můj. Bylo pro mě velkým překvapením, že se vše, co řekl, stalo. Můj muž se ke mně okamžitě vrátil s tím, že bych mu měl odpustit. Posílám velmi velké díky tomuto mocnému a skutečnému kouzelníkovi. musíte kontaktovat tohoto mocného kouzelníka! Může vám pomoci. Nezklame vás, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže, Zde je jeho kontakt:
webové stránky: https://isikololovetemple.com
E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
Whatsapp ho na +2348133261196
Unknown sa…
Děkuji mnohokrát, DR ISIKOLO, že jste přiměl mého bývalého přítele, aby se ke mně vrátil. jmenuji se Nela Jayden a píšu toto úžasné svědectví o tomto muži. Splnil všechna má přání. S přítelem jsme chodili více než 3 roky a přestože jsme měli tolik hádek, nikdy nás nenapadlo se rozejít. Jednoho dne mi zavolal po telefonu a řekl mi, jak je unavený ze vztahu a nikde nevidí, že míříme, Věděl jsem, že musím vyhledat pomoc, protože k němu chovám tolik lásky. Kontaktoval jsem tohoto skvělého kouzelníka, protože jsem ještě nikdy nikoho nekontaktoval a říkám vám, že po týdnu kontaktu mi můj bývalý přítel zavolal a požádal mě, aby mě viděl, po 48 hodinách za mě udělal práci, abych se usmířil s mým mužem. měl jsem na prstě prsten. Jsem velmi šťastný, protože se brzy stanu vdanou dívkou s pomocí tohoto skvělého kouzelníka. Slíbil jsem, že předvedu vaše díla všem, a prosím, kontaktujte tohoto muže, aby vám pomohl, na e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho můžete také WhatsApp/Viber na +2348133261196.
Unknown sa…
Autentická láska kouzla práce za 48 hodin
Já jsem Denis Zvonimir a já jsem měl svou ex přítelkyni zpět s pomocí Dr. Isikolo přes WhatsApp: +2348133261196. Viděl jsem lidi, kteří psali svědectví o kouzlu, kdy byli požehnáni a komu chci také říct můj. Je také s těmito svědectví, které jsem potkal Dr isikolo a kontaktoval ho, aby mi přivedl svůj ex Katrina zpět, abychom mohli strávit dovolenou spolu, jak jsme se rozešli na několik měsíců a mé srdce nebylo stejné. Miluji tuto ženu celým svým srdcem. S pomocí doktora Isikolo, můj ex se ke mně vrátil do 48 hodin poté, co jsem splnil a udělal to, co mě nutný. Láska a štěstí byla obnovena a teď mě miluje, tím více je velmi reálné. I já byl šokován a nemohl jsem uvěřit, že to vlastně fungovalo. Řekl bych vám, abyste se obrátili na tento muž, pokud si přejete mít svůj milovaný záda s rychlými výsledky na jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp +2348133261196.
Unknown sa…
Obraťte se prosím na DR ISIKOLO (Whatsapp: +2348133261196) pro jakoukoli pomoc.
Jmenuji se Antonela Lasse a jsem zde, abych podal svědectví o tom, jak mi tento mocný kouzelník jménem DR ISIKOLO pomohl napravit můj vztah. Zlomilo mi to srdce, když mi moje snoubenka řekla, že už nemá zájem si mě vzít, protože měl poměr s jinou ženou, kde pracuje. Každý den jsem plakala a vzlykala, až to bylo tak špatné, že jsem sáhla po internetu o pomoc, to bylo, když jsem si přečetla recenzi na skvělou práci DR ISIKOLO, pak jsem ho kontaktovala s prosbou o pomoc, jak získat svého milence zpět, on pomohl mi seslat mocné (kouzlo lásky na usmíření) a k mému největšímu překvapení po 48 hodinách provádění kouzla lásky se můj snoubenec vrátil na kolena a prosil mě, abych mu odpustila Nyní jsme šťastně manželé a veškeré díky patří DR ISIKOLO Wonders za pomoc ušetřím svůj vztah můžete kontaktovat DR ISIKOLO prostřednictvím jeho e-mailové adresy: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196
annonymous sa…
Rád bych vám všem řekl, že jsem byl schopen ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažil jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc, kdekoli mě napadlo, a dal se do toho, abych kontaktoval DR Ajayi a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem vystát jeho ztrátu. Kouzlo fungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.
Anonymous sa…
Vyzývám všechny, kteří se snaží získat pomoc, ale neúspěšně. DR WALE vám může pomoci s řešením následujících problémů:
*Přivést zpět svého partnera/manžela, který vás opustil kvůli někomu jinému.
* Zabraňte svému partnerovi/manželovi v podvádění a zůstaňte věrní pouze vám.
*Muž/ženy tvých snů ti neustále utíkají
*Úspěch u zkoušek a při pohovorech
*Pokud vás vyhodili a chcete, aby váš šéf požádal o návrat, bez ohledu na to, co se stalo.
*Štěstí v loterii nebo pro velmi vážné soudní případy.
*Sjednotit/svázat rozbité rodiny.
*Kouzlo naléhavé smrti
* 100% ZÁRUKA DO TÝDNŮ

KONTAKTUJTE VELKÉHO KOUZELNÍKA, DR WALE NA:

WhatsApp/Viber: +2347054019402
E-mail: drwalespellhome@gmail.com
annonymous sa…
Díky tomuto skvělému muži, kterého jsem potkala při čtení některých komentářů na internetu, jsem se takových věcí nejprve bála, ale opravdu potřebuji pomoc, abych se ze své situace dostala, protože jsem od manžela dostala dvoutýdenní výpověď, abych se z toho odstěhovala. house, protože u Willa došlo k nějakému nedorozumění, které zde nemohu uvést, Dr Ajayi provedl kouzlo usmíření a dokázali jsme náš spor urovnat mimosoudně, Pokud potřebujete službu mocného sesilatele kouzel pro vaše problémy ve vztahu, kontaktujte Dr. Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sa…
EFEKTIVNÍ A VÝKONNÝ KOUZELNÍK ONLINE WhatsApp/Viber +2347054019402 To opravdu fungovalo a jsem hrdý na to, že to mohu dosvědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak paní, která získala svého muže zpět s pomocí DR WALE, který jí pomohl získat zpět svého manžela. Já a můj manžel jsme byli odloučeni na čtyři dobré roky a několik měsíců. I když jsem nikdy nevěřila v duchovní práci, neochotně jsem ho zkusila, protože jsem byla zoufalá, ale k mému největšímu překvapení mi DR WALE pomohl přivést zpět mého muže a nyní je můj vztah dokonalý, jak slíbil. Získání svého ex natrvalo zpět nejenže přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu podnítí city vašeho milence k vám, abyste byli s danou osobou tak šťastní, jak je to jen možné. Můj muž se ke mně nyní chová jako ke královně a vždy říká, že mě miluje. Pokud procházíte problémy ve svém vztahu, kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
Jste vítáni, abyste si přečetli mé setkání s DR WALE, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby vyléčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem DR WALE, protože můj milovaný manžel chce, abychom se rozvedli, a to je po deseti letech manželství požehnané se dvěma krásnými dětmi, chlapcem pět let a dívkou dva roky, vzal naši dceru z domu a zůstal se svou matkou a já ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl, byla jsem opravdu zmatená, takže jsem hledala pomoc, když Četl jsem o DR WALE, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byl devět let bezdětný vdaná, kontaktoval jsem DR WALE, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal, po po nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem udělala podle pokynů, zatímco toto píšu, můj manžel dělá svou kancelářskou práci v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, DR WALE je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na WhatsApp / Viber: +2347054019402 nebo E-mail: drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Můj manžel se ke mně dramaticky změnil, už nekomunikuje. Nerespektuje mě a falešně mě obviňuje z nevěry kvůli zlým klepům…ale jsem prostě Ohromen výsledky DR WALE, který pro mě udělal kouzlo lásky k opětovnému shledání. Všechno jde tak dobře a PŘESNĚ, jak řekl, že to bude. I když to trvalo týdny, než se plně pokročilo, stálo to za to, protože věci jsou téměř dokonalé! Jak vzal mou situaci a úplně ji otočil, aby mi dal přesně to, co jsem chtěl, je mimo mě, ale něco, co nikdy nebudu zpochybňovat a budu naprosto vděčný, Bůh žehnej DR WALE za to, že pro mě proměnil smutek ve štěstí. Kontakt DR WALE: WhatsApp/Viber:+2347054019402 nebo
drwalespellhome@gmail.com
UNKNOWN sa…
Dívky, doporučuji pouze pana Udamu! Udělal pro mě kouzlo. To se prostě nedá vyslovit! jako pohádka pro vás a je to!) výsledek je ještě lepší, než jsem čekal a dostal jsem to rychleji, než jsem čekal!) všechno je prostě super! Ale je tu jedna věc, dělá jen kouzlo bílé lásky a řekl, že to kouzlo bylo jen pro ty, kteří byli předtím ve vztahu, ale v zásadě si myslím, že nikdo nemusí očarovat cizího člověka.) ale jaký efekt! škoda, že jsem to nenašel dříve, jak jsem zachránil svůj vztah tím, že jsem jen zaplatil za potřebné věci.. teď se já a můj snoubenec chystáme vzít) Doufám, že moje recenze někomu pomůže najít jeho štěstí a ušetřete spoustu peněz!) kontaktujte ho Whatsapp (+27 65 897 8226) nebo mu napište na (udamaada@gmail.com)
Zavolejte a Whatsapp, pane Udama
Anonymous sa…
Už jsem pár let rozvedená. Jak roky ubíhaly, došel jsem k poznání, že moje manželství se rozpadlo a zanechalo mě zlomené a v depresi. Bylo to nejubožejší a nejsmutnější období mého života, na ničem jiném nezáleží, jen jsem chtěl zpátky svůj domov a být zase šťastný. Nějak jsem narazil na příspěvek týkající se zázračných děl DR WALE a pouhý týden po konzultaci s ním, svědomitě se řídil jeho pokyny, mě můj bývalý manžel oslovil, omluvil se a byl připraven věci zařídit. Nyní plánujeme společnou dovolenou, abychom vynahradili všechny ztracené časy, teď jsem super nadšený a šťastný, navíc jsem věčně vděčný DR WALE za obnovu mého domova.. Můžete ho kontaktovat pro pomoc s obnovením lásky a míru v vaše manželství nebo vztah. Můžete jej přes WhatsApp/Viber na +2347054019402 nebo e-mailem: drwalespellhome@gmail.com
unknown sa…
Měla jsem vážné problémy se svým manželem a to ho přimělo se odstěhovat. Věci se zhoršily, začal chodit do klubů, opíjet se a omdlévat. Někdy, když jsme spolu mluvili po telefonu, vyhrožoval mi, prostě nebyl sám sebou a naše děti trpěly tím dramatem. Opravdu ho miluji a byli jsme manželé 15 let, což nám dalo tři krásné kluky. Také jsem ztratil spoustu peněz za terapeuty a sesilatele kouzel. Byl jsem zadlužený a cítil jsem, jak se můj svět hroutí. Můj přítel, kterému pomáhal se stejnou věcí, mě seznámil se sesilatelem kouzel jménem Dr Ajayi a myslel jsem si, že je to jen podvod, ale tentokrát to bylo jiné. Udělala jsem vše, o co mě doktor Ajayi požádal, a po několika dnech zavolal můj manžel a řekl, že se vrací domů a neví, co ho to popadlo. Můj manžel má nyní práci a byl střízlivý, což pomohlo zlepšit naše finance a dnes jsme bez dluhů. Je zázrak, že jsem nikdy nevěřil, že je to možné, ztratil jsem veškerou naději, dokud jsem nenašel doktora Ajayi, mocného sesilatele kouzel. Pokud máte potíže ve svém manželství / vztahu a jakýkoli druh životních problémů, věřím, že vám doktor Ajayi může pomoci kontaktovat doktora Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sa…
Hezký den přátelé, povoláním jsem lékař. Nikdy jsem opravdu nevěřil na povrchnost kvůli svému profesnímu původu, dokud jsem nenarazil na doktora Ajayi, mocného kouzelníka, který je ve své práci úžasný. Měla jsem problémy ve svém 12letém manželství, když jsem zjistila, že můj manžel měl poměr se svým kolegou, tak jsem ho konfrontovala, jediné, co mi řekl, bylo, že bych měla být připravena na rozvod, protože mě už nebaví, to bylo opravdu překvapivé protože za dva dny od něj obdržím rozvodový papír, prosím ho, aby přestal, ale choval se divně, ani nepřemýšlel o tom, jak to ovlivní naše děti, tehdy jsem s kamarádkou diskutovala o svém problému a ona mi řekla, jak byla v podobné situaci, ale doktor Ajayi pro ni provedl kouzlo lásky, které zachránilo její manželství, byl jsem skeptický, ale opravdu nechci neúspěšné manželství, takže jsem kontaktoval doktora s žádostí o pomoc, poté, co jsem mu vysvětlil svou situaci, bylo mi řečeno, co má být hotovo a dnes je můj manžel se mnou opět v míru a přerušil všechny své špatné činy vůči mně. Pokud máte problém ve vztahu, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro řešení. Můžete kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sa…
Chci tímto možným prostředkem ocenit jednoho muže, kterému upřímně děkuji a kterého si velmi vážím za jeho pomoc a laskavost, kterou mi projevil. Chci vyslovit VELKÉ DÍKY DR WALE, skutečně jste NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÝ KOZLATEL. bez kompromisních slov mi DR WALE pomohl získat zpět mé dlouho ztracené manželství s mým manželem a také vrátit můj život na světlo, když jsem si myslela, že je vše pryč. Nyní jsem nové stvoření s pomocí jeho mocného kouzla. přátelé, prosím, prosím vás, abyste už dál nehledali spammery, kteří vystupují jako skuteční sesilatelé kouzel, NEJLEPŠÍ A NEJSKUTEČNĚJŠÍ SELATEL KOUZEL JE DR WALE NEJVĚTŠÍ SVĚT. je tak věrný svým slovům a jeho slova jsou podstatná. kontaktujte ho nyní na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
annonymous sa…
Můj manžel mě po 12 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com
annonymous sa…
Můj manžel mě opustil, aby mohl být s jinou ženou, Dr. Ajayi je mocný duchovní muž, ke kterému se můžete obrátit, pokud potřebujete pomoc, je dokonalým kouzelníkem, který vám může pomoci vyřešit vaše životní problémy. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu: drajayi1990@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho WhatsApp / Viber čísle: +2347084887094 pomohl mi získat zpět mého manžela po 4 letech odloučení, byla jsem na pochybách, ale doktor Ajayi byl schopen odstranit pochybnosti s dobrými výsledky. Dr Ajayi také připravuje bylinky na jakýkoli druh nemoci, Byliny na léčbu impotence u mužů, bylinky na léčení myomů, Byliny na otěhotnění, bylinky na onemocnění ledvin, Lék na cukrovku a jakýkoli zdravotní problém Dr Ajayi na ně má bylinky.
Anonymous sa…
Nikdy jsem nevěděl, že lidé mají stále moc a dělají věci tímto způsobem. Jsem Joyce J. z USA. Můj manžel mě a mé dítě opustil kvůli jiné dívce před třemi lety, od té doby je můj život plný bolesti, smutku a traumatu, protože to byla moje první láska a byli jsme spolu roky a nedokázali si představit můj život bez něj . Viděl jsem několik svědectví o skvělém sesilateli kouzel DR IBINOBA a o tom, jak pomohl lidem na celém světě, že dokáže přivést zpět milence během několika dní, zpočátku jsem se tomu smál a říkal, že mě to nezajímá, ale kvůli lásce, kterou chovám můj muž Konzultovala jsem to s velkým kouzelníkem a k mému největšímu překvapení mi po dvou dnech manžel zavolal úplně poprvé po třech letech, že mu chybím a že je mu tak líto všeho, čím jsem si prošla, že chce mě zpátky, strávíme spolu život a slibujeme, že už mě a mé dítě nikdy neopustíme. Stále nemohu uvěřit svým očím, protože je to vysoce neuvěřitelné, je to příliš dobré, než aby to byla pravda. Vše, co mohu říci, je poděkovat vám, DR IBINOBA, že jste mi a mému dítěti přivedl mého manžela zpět a za každého, kdo by mohl potřebovat pomoc tohoto skvělého kouzelníka, můžete zavolat skvělému muži nebo vám WhatsApp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail .com
Anonymous sa…
To se opravdu povedlo a jsem hrdý na to, že to mohu dosvědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak dáma dostala svého muže zpět od DR AJAYI. Pomohl jí získat zpět jejího bývalého manžela. Moje žena se se mnou rozvedla před 1 lety, abych žila s jiným mužem, a já jsem se ji snažil pustit, ale nemohl jsem, takže se snažím dělat mnoho věcí, abych ji získal zpět a ona se ke mně odmítá vrátit. Jednoho dne jsem navštívil fórum pro tipy, jak ji získat zpět, a tam jsem viděl dámu, která svědčila o tom, jak jí DR AJAYI pomohl získat jejího muže zpět poté, co byl svázán kouzlem jinou ženou a DR AJAYI byl ten, kdo jí pomohl. . I když jsem nikdy nevěřil v duchovní práci, neochotně jsem ho zkusil, protože jsem byl zoufalý. Vysvětlil jsem mu své problémy, k mému největšímu překvapení mi DR AJAYI pomohl po týdnu přivést mou ženu zpět a nyní je můj vztah dokonalý, jak slíbil. Získání vašeho ex zpět natrvalo kouzla nejen přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu spojí váš milenecký cit, abyste s touto osobou byli stejně šťastní. Moje žena se ke mně nyní chová jako ke králi a vždy říká, že mě miluje. Pokud procházíte obtížemi ve vašem vztahu, DR AJAYI vám může pomoci vyřešit manželské problémy, KONTAKTUJTE HO NA E-MAILU: drajayi1990@gmail.com nebo WhatsApp NEBO Viber číslo +2347084887094
Anonymous sa…
Jak získat svého bývalého milence zpět, i když se to zdá nemožné.
Poté, co se se mnou rozešel můj tříletý přítel, jsem sotva mohla mluvit bez pláče. Cítil jsem se zaslepený a nevěděl jsem, co mám dělat, a byl jsem zničený. Nejbolestivější je, že jsem pro něj byla těhotná. Chtěl jsem ho zpátky. Udělala jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedla zpět, ale vše bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou jsem k němu chovala, o všechno jsem ho prosila, slibovala, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své sestře a ona mi navrhla, že bych měl raději kontaktovat sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět, neměl jsem jinou možnost, než tomu dát stopu. Poslal jsem zprávu kouzelníkovi jménem DR WALE a ten mě ujistil, že není žádný problém a že vše bude v pořádku, a řekl mi, co je potřeba udělat, a já poskytnu potřebné věci. Seslal kouzlo a překvapivě během týdnů mi můj přítel zavolal. Bylo to tak překvapivé, přijal jsem hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo. Chtěl, abychom se k sobě vrátili. Také řekl, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. díky DR WALE. pokud jste tady a váš milenec vás odmítá, nebo se váš přítel přestěhoval k jiné dívce, už neplačte, kontaktujte DR WALE s žádostí o pomoc. Zde jeho kontakt.
WhatsApp ho na: +2347054019402
E-mail: drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Ahoj všichni. Jmenuji se Arabella Matej. Jsem zde, abych poděkoval skvělému doktoru Isikolo za vyřešení mých manželských problémů. Moje manželství se zhroutilo kvůli nekonečným problémům a potížím, které jsem měla s manželem. Odešel, aniž by se ohlédl, a já byla tolik měsíců sama. Jeho rodina zasáhla a stále se nic nezměnilo. Byla jsem emocionálně zničená a ztratila jsem naději, že znovu najdu lásku, protože on byl vším v muži, kterého jsem kdy chtěla. Stejně jako mnoho lidí jsem se o DR ISIKOLO dozvěděl, když jsem začal hledat pomoc. Dlouze jsme diskutovali o mých problémech a on mě ujistil, že dostanu řešení, které potřebuji. Nezbylo mi nic jiného, ​​než vyhovět jeho postupům a on nic nezdržoval. Udělal pro mě a mého manžela pouto pro opětovné shledání lásky a láska a štěstí, které jsme sdíleli, byly obnoveny a dorazil ke mně přesně po 48 hodinách, jak DR ISIKOLO slíbil. Je to opravdu skvělý pomocník a je na něj spolehnutí. pokud máte nějaké problémy, stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com
unknown sa…
Můj manžel mě po 8 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com
unknown sa…
Ahoj přátelé, rád se podělím o zkušenost, kterou jsem měl při práci s doktorem Ajayim, procházel jsem těžkými časy ve vztahu, protože můj roční snoubenec najednou řekl, že bychom měli odvolat naši svatbu, že už o to nemá zájem Byl jsem zmatený a prosil jsem, abychom pokračovali v našich plánech na svatbu, ale můj snoubenec odmítl, což mě přimělo hledat pomoc jinde, a tak jsem se setkal s Dr. Ajayim online a vysvětlil mu svou situaci. Dr. Ajayi udělal kouzlo lásky a můj snoubenec se po několika dnech vrátil, klekl si na kolena, aby se omluvil. Díky Dr. Ajayi jsme šťastně manželé. Kontaktujte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com Věřím, že bude schopen pomoci i vám.
Anonymous sa…
Sílu vrátit ztracenou lásku nebo přitáhnout někoho, koho milujeme. Provádění kouzel lásky je jednou z nejstarších magických činností, kterými se lidé zabývají. Milostná magie je o navracení štěstí, takže toto je součást života. Vždy existují vnitřní důvody, proč je pár (a proč není) v harmonii. Někdy se může stát, že i přes lásku mezi partnery harmonie chybí a vztah končí. Doktor Ibinoba Milostná magie je ideální příležitostí, jak to napravit. Máte problémy se svým milostným životem? Boje? Disharmonie? Přemýšlíte o ukončení vašeho vztahu? Tyto problémy lze často vyřešit, když se vám nedaří, navzdory mnoha pokusům sejít se se svým vysněným partnerem, jmenuji se Juliette. Jsem tak nadšená, že mohu získat zpět svou bývalou milenku s pomocí tohoto skvělého doktora Ibinoby. Tento skvělý muž mi zachránil rozpadlé manželství a také pomohl mnoha lidem. Manžel se se mnou rozešel rozvodem, aby si vzal jinou dívku. Po 5 letech rozpadlého manželství stále dostávám, co je moje. S pomocí doktora Ibinoby a nyní se s vámi rád podělím, že je tu někdo, kdo zachrání vaše manželství a přivede zpět váš rozbitý domov, bývalý vztah a manželství, pokud máte jakýkoli vztahový manželský nebo zdravotní problém, na kterého se můžete obrátit tomuto muži na jeho čísle WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com
Anonymous sa…
můj manžel je starostlivý a milující muž, ale asi 6 měsíců je ode mě a dětí vzdálen, už se nestará o naše blaho a doma sotva spí, několikrát jsem ho prosila, ale všechny mé prosby padnou na hluchý uši, abychom byli upřímní přátelé, těch 6 měsíců pro mě bylo peklo. Diskutoval jsem o svém problému s kamarádkou, kterou mi řekla o tomto skvělém kouzelnickém doktorovi jménem Dr AJAYI, který pomohl její sestřenici v manželství Byl jsem skeptický, ale rozhodl jsem se to zkusit, vysvětlil jsem vše, co se děje v mé rodině, doktoru AJAYI a on mi řekl Když jsem doma udělala určité věci, řídila jsem se všemi jeho pokyny a k mému největšímu překvapení se můj manžel třetího dne vrátil domů s tím, že neví, co ho to potkalo, že je mu líto, čím mě a děti utrpěl. , nyní opět žijeme jako rodina. Pokud potřebujete pomoc ve svém manželském domě, kontaktujte E-mail: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp / Viber číslo: +2347084887094 Vracíme se, abychom mi poděkovali, to je slib
annonymous sa…
pokud máte problémy ve svém manželském domě a chcete rychlé řešení, poradím vám, abyste se obrátili na doktora Ajayiho, velkého duchovního muže bohatě požehnaného svými předky, zažívám jeho moc, když můj manžel říká, že se chce rozvést, ale já opravdu ho miluji a nechci, abychom se rozešli, takže kontaktuji doktora Ajayiho pro kouzlo lásky po přečtení svědectví od různých lidí online o něm, chci projít procesem, o který mě požádal, abych ho následoval, a dnes žiji šťastně se svým manželem protože zrušil a roztrhal rozvodový papír po milostném kouzlu Dr Ajayi, můžete mu napsat na jeho číslo Whatsapp pro rychlé řešení vašich problémů +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sa…
Chci využít této příležitosti a poděkovat skvělému muži jménem doktor Ajayi za to, že mi pomohl získat zpět mého snoubence po 6 měsících odloučení se svými kouzelnými schopnostmi, které mu předal jeho předek, nikdy nevěřím na kouzla, ale rozhodl jsem se mu dát. pokus, po pravdě mě ohromil svou velkou kouzelnou mocí nikdy si nemyslím, že bych dělal takové svědectví, ale dělám to, protože jsem naplněn radostí, protože jsem teď šťastně ženatý. takže pokud potřebujete pomoc kouzelníka pro jakýkoli druh kouzla, měli byste kontaktovat Dr Ajayi na WhatsApp nebo Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Můžete se na něj také obrátit v následujících případech:
1. Loterijní kouzla
2. Byliny, které léčí jakýkoli druh rakoviny
3. Kouzla na podporu zaměstnání
4. Kouzlo, abyste vyhráli jakýkoli soudní spor
5. Byliny k otěhotnění.

Stačí se obrátit na doktora Ajayi v případě jakýchkoli fyzických nebo duchovních problémů a rozloučit se s nimi.

anonymous sa…
Vynikající a úžasná řešení, jak získat zpět svého bývalého partnera.
Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak Velký DR ISIKOLO využil své intuitivní vedení a dovednosti jako životní kouč a také jeho empatii, aby mi přivedl mou spřízněnou duši zpět. Za 100 procent bezplatného skutečného psychologa, konzultanta, který přivede zpět vašeho ex a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problém s utrpením. můj partner mě opustil kvůli nekonečným bojům a hádkám a já jsem byla celé měsíce zničená a vrátilo se mi štěstí, když jsem ho kontaktovala. Jediný DR ISIKOLO skvělý je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl zpět mého bývalého během 48 hodin konzultace. Spojte se se skvělým e-mailem  Dr Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také přes WhatsApp/Viber na +2348133261196.
annonymous sa…
Pozdravy
Po tolika letech hraní v loterii je pro mě těžké vyhrát, věci pro mě byly těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která jí pomohla přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby se oženil s jinou ženou a nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama, dále mi řekla, jak se setkala s Dr. Ajayi online. Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, a tak jsem jí řekl o svém neštěstí v loterie A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi jsem teď žiju svůj vysněný život. můžete kontaktovat Dr Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com pro pomoc.
Unknown sa…
DR ISIKOLO není srovnatelný, pokud jde o řešení vašich vztahových nebo manželských problémů. Jmenuji se Claudia Svěrák. Dlouho jsem bojovala s depresí, protože jsem věděla, že je to důsledek zlomeného srdce, když mě můj přítel opustil kvůli jiné paní. Nikdy jsem nevěděl, že se rozhodl ode mě odejít, dokud neuplynuly měsíce a já jsem ho nebyl schopen zastihnout. Když jsem o něm slyšel, musel jsem kontaktovat DR ISIKOLO. Řekl mi vše, co bylo potřeba udělat, aby se obnovila láska a spojení mezi mnou a mým mužem, což udělal. Výsledek se začal projevovat po 48 hodinách, jak slíbil. Možná to zní divně, ale je 100% pravda, že nikoho nezklame. Už se nebojte a kontaktujte ho hned. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp nebo Viber+2348133261196.
Unknown sa…
KONEČNĚ JSEM VYHRAL V LOTERII A NEVÍM, JAK JSEM RÁD
Jmenuji se Vanessa Pernický. Chci poděkovat doktoru Isikolovi za to, že jsem mohl vyhrát loterii o miliony eur, a projevuji své uznání tím, že píšu jeho úžasná díla online, abyste si je mohli přečíst, a kontaktujte tohoto muže, aby vám pomohl s jakýmkoli vaším problémem. Když jsem potkal tohoto muže, řekl mi, že se budu radovat, až pro mě kouzlo udělá, a já mu věřila a udělal mě šťastnou. Dal mi výherní čísla a byla to 3, 25, 38, 43, 49 a čísla šťastných hvězd byla 3 a 7. Vyhrál jsem 461.000 eur. Děkuji vám pane za to, co jste pro mě udělal. Pomáhá také s milostnými a vztahovými problémy a je tím nejlepším, co můžete kdekoli najít. pošlete mu e-mail přes: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp/Viber na +2348133261196.
Anonymous sa…
Ahoj světe! Jmenuji se Katie Fisher a jsme s manželem manželé už asi 7 let. Byli jsme šťastně manželé a měli jsme dvě děti, kluka a holku. Před 3 měsíci jsem si u něj začala všímat podivného chování a po pár týdnech jsem zjistila, že se můj manžel s někým vídá. Začal se vracet pozdě z práce, už se skoro nestaral o mě ani o děti, někdy jde ven a nevrátí se domů ani asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bez úspěchu. Byl jsem velmi znepokojený a potřeboval jsem pomoc. Když jsem jednoho dne procházel internet, narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Ibinoba může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit narušené vztahy a tak dále. Takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal kouzlo. O dva dny později za mnou můj manžel přišel a omluvil se za křivdy, které udělal, a slíbil, že už to nikdy neudělá. Od té doby se vše vrátilo do normálu. Moje rodina a já spolu opět šťastně žijeme... To vše díky doktoru Ibinobovi. Pokud potřebujete jasnovidce, který dokáže seslat kouzlo, které skutečně funguje, doporučuji vám ho kontaktovat. Nezklame vás. Toto je jeho WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com
Anonymous sa…
Chci se podělit o svůj úžasný zážitek s nejlepším kouzelníkem DR WALE, můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistila, že jsme se pohádali, což vedlo k tomu, že požádal o rozvod, plakala jsem a onemocněla jsem, když jsem hledala citáty o lásce online i viděl lidi mluvit o DR WALE a jeho skvělé práci, jejichž případ byl podobný mému, zanechali jeho kontaktní údaje Kontaktoval jsem DR WALE a řekl mi, ať si nedělám starosti, že po týdnech zruší rozvod dal mi pokyny, abych je následoval, následoval jsem je a udělal vše, oč mě požádal. k mému největšímu překvapení po několika dnech to byl můj manžel, který poklekl a prosil mě, abych ho přijala zpět, ještě jednou děkuji, DR WALE, jste pro mě skutečně požehnáním. může vám také pomoci kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Telegram/Viber: +2347054019402 NEBO drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
DR ISIKOLO MI POMOHLA A DOSTALA JSEM ZPĚT SVÉHO MUŽE. Zkontrolujte jeho web (https://isikolotemple.com)
Jmenuji se Karel Bortelová a po sedmiletém vztahu se se mnou rozešel, dělala jsem vše pro to, abych ho přivedla zpět, ale vše bylo marné. Tolik jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám a o všechno jsem ho prosila, slibovala, ale on odmítl. Kontaktoval jsem kouzelníka jménem DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale jsem typ, který nikdy nevěřil na kouzlo, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. Poslal jsem zaklínačovi mail a on mi řekl, že není problém, že do dvou dnů bude všechno v pořádku a že se mi můj bývalý vrátí do tří dnů, kouzlo seslal a druhý den překvapivě bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi zavolal a vyřešili jsme rozdíly a jsme spolu teď šťastní. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196
Unknown sa…
Jsem tak šťastný, že se mohu podělit o toto své fantastické svědectví. Můj život se během 48 hodin úplně změnil. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Poprvé po věkech mám důvěru v sebe a své schopnosti. Mám svého přítele zpět ve svém životě s pomocí doktora Isikola. Omluvil se 48 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se vlastně nikdy nechtěl rozejít. nezvládl emocionální zátěž, kterou jsem sebou celou dobu nesl. Řekl, že si myslí, že má negativní vliv na můj život, a že bude nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že pořád mluvím o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. Bylo mi řečeno, že to jsou měsíce. Jsem živoucím důkazem toho, co DR ISIKOLO dokáže. Moc vám děkuji doktore Isikolo za úžasnou věc, kterou jste v mém vztahu udělal. Jsem teď tak šťastný. S vaší pomocí jsme byli oba schopni vidět a mluvit pravdu jeden druhému. Jsem velmi rád, že vás mohu kontaktovat a iniciovat, aby se to všechno stalo. Každý, kdo má problém se vztahem, může kontaktovat doktora Isikolo prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu poslat SMS na WhatsApp: +2348133261196
Anonymous sa…
Oni jsou hodně kouzelníci online, ale DR WALE se od nich liší. DR WALE bude vaše poslední autobusová zastávka. DR WALE je ta správná osoba, která vám také pomůže vyřešit všechny vaše problémy. S jeho pomocí odejde všechen váš smutek a on vám vrátí štěstí. Když jsem potkala DR WALE, vysvětlila jsem mu všechny problémy, které jsem měla se svým manželem, který odešel zůstat s jinou ženou. Nechal mě a děti bez ničeho. Po všech mých vysvětleních mi DR WALE řekl, že musím zaplatit za POLOŽKY, což jsem udělal. Pak mi řekl, že kouzlo bude fungovat několik dní, na což čekám. PŘÍLIŠ mě překvapilo, že po několika dnech mi zavolali, hlas byl hlas mého manžela, který plakal do telefonu a říkal mi, že neví, co se na něj stalo. prosil mě o odpuštění a řekl mi, že je na cestě zpět domů. Právě teď spolu zase všichni šťastně žijeme. Vše díky DR WALE za skvělou práci. Také můžete kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com
Rose sa…
To vše díky kouzlu lásky doktora samboly seslaného domů
Kontakt s vámi byl velkým požehnáním pro můj život a můj vztah. Nemohu ti dostatečně poděkovat za všechno, co jsi pro mě a mého partnera udělal, nejdřív jsem měl pocit, že jsi stejný jako ostatní tam venku, kteří jen využívají problémů lidí a utíkají s jejich penězi, ale dokázal jsi mi, jak jsi mocný a velkolepý, Tvá kouzla a léčení pro mě udělaly tolik, zejména přivedly zpět mého milence, o kterém jsem si myslel, že jsem ho ztratil. Sama slova nedokážou vyjádřit, jak šťastný a potěšený, jste zachránce života Dr Sambola... Děkuji mnohokrát, budu sdílet vaše kontaktní údaje s každým, kdo potřebuje pomoc jakýmkoli způsobem, protože vím, že jste nejlepší a nejspolehlivější Dr se taky obrátit. A nezapomeňte, že sdílený problém je vyřešený. Přidejte ho na číslo aplikace what's_app +2348116758261 nebo e-mail: officialdoctorsambola@gmail.com
unknown sa…
Ahoj přátelé, ráda se podělím o svou zkušenost s doktorem Ajayim, prožívala jsem těžké chvíle ve vztahu, protože můj roční snoubenec najednou řekl, že bychom měli odvolat svatbu, že už o mě nemá zájem, já byl zmatený a hledal pomoc, tak jsem se online setkal s Dr. Ajayim, který udělal kouzlo lásky a můj snoubenec šel na kolena, aby se omluvil, a díky Dr. Ajayi jsme šťastně manželé. Kontaktujte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nebudete litovat.
Unknown sa…
Našel jsem božského pomocníka, který je velmi skutečný, upřímný a dělá to, co říká, že udělá, trvalo pár dní, než moje kouzlo vyšlo najevo a výsledky jsou úžasné... žehnej vám a Bůh vás udrží v bezpečí a zdraví . S pomocí doktora Ilekhojieho jsem získal svého bývalého zpět. Celý svůj život jsem nikdy nic takového neviděl. Cítím se velmi šťastný a naplněný Udělal jsem správné rozhodnutí. Je to tak skutečné a silné!! Whatsapp ho přímo +2348147400259). Pokud chcete bezpodmínečnou lásku, musíte se zcela odevzdat. Láska je závazek, ne cit. Poznejte rozdíl. Vztahy vyžadují vážný závazek, který většina nemá. Manželství je ještě těžší a většina z nich není schopna zvládnout povinnosti být loajální, věrná, oddaná a oddaná svému manželovi a vašemu společnému životu, protože to je vaše priorita a na ničem jiném nezáleží. Obraťte se na doktora Ilekhojie a najděte řešení vašich problémů v manželství nebo ve vztahu E-mail: gethelp05@gmail.com
Unknown sa…
Minulý týden se se mnou rozešel můj 2letý přítel. Nejedl jsem a s nikým jsem nemluvil, hodně jsem plakal, byl jsem tak deprimovaný a vystresovaný, že jsem kvůli všemu stresu a depresím skončil v nemocnici. Jednoho dne jsem na internetu hledala tipy na lásku, protože ho hluboce miluji a záleží mi na něm a chci, abychom byli zase spolu jako pár. Našel jsem mocného muže jménem Ilekhojie, který vyřešil tolik vztahových problémů……tak jsem ho kontaktoval a vše mu vysvětlil, pak mi doktor Ilekhojie řekl, že se ke mně vrátí do 48 hodin poté, co mi pomůže s kouzlem na usmíření. Fungovalo to perfektně, jak slíbil, a David se vrátil a začal mě žádat, abych ho přijal zpět. Jsem teď tak šťastný, že doktor Ilekhojie udělal, co slíbil. Kontaktujte doktora Ilekhojie jako jeho 100% zaručený a účinný. Napište mu na (gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
Anonymous sa…
Podařilo se mi získat svého manžela s pomocí doktora kouzel jménem dr Ajayi, když jsem zjistil, že ho okouzlila jiná žena, byl jsem velmi šťastný, že jsem kontaktoval sesilatele kouzel, protože právě díky němu jsem byl schopen získat svého manžela zpět a teď žijeme v míru. kontaktujte doktora Ajayiho za veškerou vaši kouzla, pomohl mi získat zpět mého manžela. Věřím, že vám pomůže s tím, co vás trápí. E-mail drajayi1990@gmail.com nebo whatsapp: +2347084887094.
annonymous sa…
Moje 19leté manželství požehnané třemi dětmi bylo o rozpadu, protože můj milující manžel řekl, že je unavený z našeho svazku a chce se bezdůvodně rozvést, věděla jsem, že je někde něco špatně, a tak jsem po 4 měsících šla hledat pomoc hledáním a mnoha zklamáními od ostatních lidí jsem konečně potkal doktora Ajayiho, duchovního muže požehnaného svými bohy nadpřirozenou schopností řešit různé životní problémy. Vysvětlil jsem mu svou situaci a on se mě zeptal na několik otázek, na které jsem upřímně odpověděl, doktor AJAYI mi řekl, jaký je problém a řekl mi, co je třeba udělat, řídil jsem se všemi jeho pokyny a po týdnu se můj manžel vrátil domů. dva měsíce pobyt venku a roztrhl rozvodový papír a dnes žijeme v klidu doma. Pokud vás něco trápí v životě a chcete rychlé a spolehlivé řešení, kontaktujte Dr Ajayi a budete mít důvod podělit se o své svědectví jako já. Kontaktujte Whatsapp: +2347084887094
Unknown sa…
Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, obrátil se proti mně přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, ale bez výsledků. Přítel mi poslal kontakt na doktora Ilekhojieho a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v únoru a díky vší jeho skvělé práci jsme já a můj manžel zase spolu. Jsem tak šťastný a poctěn, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuji! doktore Ilekhojie. Potřebujete pomoc, WhatsApp Dr Ilekhojie na +2348147400259 nebo e-mail gethelp05@gmail.com
Unknown sa…
Byla jsem na pokraji ztráty manželství, když do toho vstoupil doktor Ilekhojie. Můj manžel požádal o rozvod po nekonečném sporu a citovém týrání, které jsme oba trpěli kvůli nedorozuměním. Odešel z domu a odmítl se vrátit. Hledala jsem skutečné řešení s vědomím, že nechci trpět další nouze kvůli rozvodovým případům a ztrátě mého 12 letého manžela. Dodržel jsem jeho postupy pro usmíření, které bylo velmi snadné. Láska a spojení mezi mnou a mým partnerem byly obnoveny a on se vrátil a požádal o zrušení rozvodu. Je pravdou, že doktor Ilekhojie je čestný a transparentní v pomoci lidem a i vy, když si toto přečtete, můžete získat řešení, které ve svém manželství nebo vztahu hledáte. kontaktujte ho pro pomoc hned. Zde je jeho kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com
Unknown sa…
Můj manžel mě a moje děti opustil, protože jsme měli tolik hádek a hádek. Jeho matka byla také proti mému sňatku s ním. Tolik jsem ho miloval a měl velkou naději, že spolu vybudujeme světlou budoucnost. Čekal jsem 6 měsíců a nikdy se mi nevrátil. Takže jsem musel kontaktovat doktora Ilekhojie, který udělal vše, co bylo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a spojení, které jsme kdysi sdíleli. Po 3 dnech se vrátil domů, jak mě ujistil doktor Ilekhojie, a já jsem opravdu ohromen jeho úžasnými činy. I vy můžete získat tuto skvělou pomoc a žít tak, abyste mu byli vděční, protože nikdy nikoho nezklame. Kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348147400259
Unknown sa…
Zkontrolujte a kontaktujte nejčestnějšího a nejmocnějšího kouzelníka jménem Dr Isikolo prostřednictvím webové stránky (https://isikolotemple.com)
Jmenuji se Mariana Jindrák a vše v pořádku, vážím si pana doktora Isikola, který mi svými skvělými schopnostmi pomohl obnovit můj domov a štěstí, které jsem sdílela se svým manželem, a je to opravdu něco, za co jsem navždy vděčná. Stalo se, že jsem byla téměř rok bezmocná a skleslá, když mě manžel opustil kvůli manželským problémům, se kterými jsme se setkali. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych zachránil své manželství a nic nefungovalo, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Pomohl mi a láska a štěstí, které jsem sdílela se svým mužem, byly obnoveny a ještě úžasněji. Vím, že to zní divně, pokud opravdu může někomu pomoci, ale je 100% zaručeno, že vás nezklame, když vás ujišťuje, že po 48 hodinách budete mít požadované výsledky. Může vám také pomoci, pokud mu k tomu dáte příležitost. pošlete mu e-mail nyní prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196.
Anonymous sa…
NALÉHAVĚ POTŘEBUJETE SESLOVAČ KOUZEL, KTERÝ VÁM POMŮŽE PŘIVÉST ZPĚT SVÉHO BÝVALÉHO PARTNERA. DR WALE JE PRO VÁS TY SPRÁVNÝ OSOBA. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

AHOJ, hledal jsem pomoc, jak získat zpět svého bývalého milence, který se se mnou rozešel před třemi lety... Měl jsem z rozchodu trauma a málem jsem chtěl spáchat sebevraždu, ale děkuji Bohu, že jsem dostal kontakt s DR WALE, duchovním otcem, který mi pomohl získat zpět mého bývalého milence po dlouhém hledání pomoci z různých míst. Když jsem se dostal do kontaktu s DR WALE, vysvětlil jsem mu vše, takže mi dal svá slova povzbuzení a řekl mi, že pro mě připraví kouzlo, které mi pomůže získat zpět mého bývalého milence během týdnů a hodin. věřil v jeho slova, protože mě na něj odkázal přítel, kterému pomohl, a právě teď je můj bývalý milenec zpět a žijeme spolu šťastně, abychom se příští měsíc vzali. Pokud potřebujete jakoukoli pomoc, jako je získání milence zpět, kouzlo výher v loterii, kouzlo černé magie E.T.C. Pak vám navrhuji, abyste se nyní spojili s DR WALE přes jeho
WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
Ahoj všichni, jsem tak ohromen radostí díky DR WALE. Můj manžel mě před pár lety opustil kvůli jiné ženě a byla jsem velmi zničená, protože jsem mu nikdy nic špatného neudělala, zůstaly mi moje dvě děti a málo placená práce. Už jsem to skoro vzdával, dokud jsem na internetu neviděl svědectví o DR WALE a rozhodl jsem se ho kontaktovat. Vysvětlila jsem mu svůj problém a on mě ujistil, že po týdnech uvidím pozitivní výsledek, překvapivě se můj manžel vrátil den po kouzlu a prosil mě, abych mu odpustila, a slíbil, že nikdy neodejde. Můj manžel je zpět již osm měsíců a nikdy jsme neměli žádné problémy, jsem rád, že jsem nepochyboval o DR WALE, protože jistě dokáže vyřešit jakékoli problémy s rychlou úlevou, můžete ho také nyní kontaktovat o pomoc na WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
Ahoj všichni tady!! Moje snoubenka Lesbička, která mě opustila, je zpět, chci se podělit o své svědectví, je to moje štěstí s vámi všemi na této stránce, minulý rok mě moje lesbická manželka opustila kvůli jiné ženě, opustila mě samotného a chybí mi, protože všechno bylo tak těžké pro mě, protože ji opravdu tak moc miluji, neztrácel jsem naději, snažím se ze všech sil ji získat zpět, když jsem hledal na internetu a četl svědectví doktora WALE, jak pomáhá lidem dostat se tam zpátky. Bývalý milenec jsem měl není jiná možnost, než vyhledat pomoc, kontaktoval jsem doktora WALE, vysvětli mu můj problém, Dr. WALE Zaručte mi, že se nebudu bát, že mi pomůže seslat kouzlo na oplátku lásky, které přivede mou lesbickou manželku zpět a během chvilky mě ujistí. týden, bylo to jako kouzlo, moje žena, která mě opustila, se určitě vraťte zpět, nemohl jsem uvěřit, když opustila druhou dámu a vrátila se ke mně s tolika láskou a pečující vůlí jsou teď spolu, nikdy na to nezapomenu pomoc, kterou pro mě udělal doktor WALE, kouzlo lásky, které přivedlo mou ženu zpět. Pokud jste zde a potřebujete pomoc se získáním ex zpět, kontaktujte Dr. WALE přes tento WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Nikdy jsem nevěřila na kouzlení nebo magii, dokud jsem nepotkala doktora Ajayiho, kterého jsem kontaktovala přes jeho číslo: +2347084887094 na WhatsApp, v manželství jsem procházela problémy, protože můj manžel řekl, že po 9 letech už se mnou nechce mít nic společného. manželství, opravdu miluji svého manžela, takže hledám pomoc, abych urovnal věci v mém manželství, při procházení jsem viděl, kde muž doporučil doktora Ajayi, protože mu pomohl povýšit na jeho pracovišti pomocí kouzla, oslovil jsem Doktor Ajayi a vysvětlil jsem mu, co mám dělat, abych obnovil klid v mém domě poté, co jsem dodržel všechny jeho pokyny, můj manžel změnil názor a žijeme šťastně a už se nikdy nezmínil o ničem ohledně rozvodu. Kontaktujte doktora Ajayiho ještě dnes pro jakýkoli vztahový problém nebo jakýkoli aspekt života a on najde řešení vašeho problému. Číslo Viber / WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sa…
Ahoj přátelé, můj život byl téměř u konce, když můj manžel řekl, že se chce rozvést poté, co jsme byli manželé 15 let, ale podařilo se mi zachránit své manželství s pomocí kouzelníka jménem Dr Ajayi, který dokázal obnovit mír. v mém domě s kouzlem lásky a mým manželem je láska ke mně nyní skvělá, pokud čelíte problémům ve svém manželství nebo vztahu, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 pro trvalé řešení
Unknown sa…
Vdala jsem se za přítele ze školy, oba máme spolu dvě děti. žili jsme dobře, dokud nás nenavštívila jeho nevlastní matka. po týdnu odešla, můj manžel se ke mně začal chovat vtipně. Byl jsem šokován a překvapen, protože jsem nikdy nevěděl, co jsem udělal špatně. řekl mi, že končí naše manželství a vezme s sebou i děti. protože jsem věděla, že můj manžel není takový muž se špatným srdcem, jen jsem potřebovala včas hledat řešení. tak jsem narazil na DR WALE, který o něm viděl spoustu dobrých svědectví. tak jsem ho kontaktoval a řekl mu vše, co se se mnou děje. DR WALE mi řekl, že pro mě připraví kouzlo, a požádal mě, abych dostal nějaké předměty, které jsem za ně zaplatil. poté, co pro mě seslal kouzlo, se ukázalo, že za vším, co se v našem manželství děje, stála moje manželova nevlastní matka. udělala kouzlo příliš oddělené já a můj manžel, můj manžel nevlastní matka se teď stydí. to vše díky DR WALE, že přišel v pravý čas, aby mi pomohl z tohohle zmatku. DR WALE je dobrý muž. i ty ho můžeš kontaktovat a on ti vrátí štěstí. WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Poté, co jsem zůstal několik let ve špatném manželství, kvůli pomyšlení na to jsem také přišel o práci, plakal jsem dnem i nocí a málem jsem se zbláznil. Ale teď jsem zpátky na nohou, díky také DR WALE, který mi vrátil štěstí. Poté, co jsem si přečetl o všech dobrých věcech, které DR WALE udělal pro lidi, rychle jsem ho kontaktoval a řekl mu o tom, čím procházím. Můj manžel mě pak vždy bezdůvodně mlátil, vždy mě urazil za cokoliv, co dělám. Poté, co to všechno řekl DR WALE, pro mě udělal kouzlo a zjistil, že můj manžel se schází s někým jiným mimo naše manželství, proto se vrací domů a hledá chyby. Ale to vše díky DR WALE, že nyní vše vrátil zpět do normálu. můj manžel mě požádal o odpuštění a můj šéf na mém pracovišti mě požádal, abych se vrátila do práce. Doporučuji také DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. kontaktujte DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
Chci svědčit o mocném DR WALE za záchranu mého manželství. Musím být jedním z mála, kdo nemá problém ukázat a říct lidem, jak jsem vděčný za to, že moje manželství bylo melodické a hladké. Snažím se být pozitivnější ohledně mého manželství s manželem, zdá se, že to trvalo věčnost. Další paní mi vzala manžela a oba se přestěhovali. Plakala jsem a hledala jsem, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout mé hovory ani vrátit mé zprávy. Můj přítel mě seznámil s mocným kouzlem jménem DR WALE, který mi pomohl seslat velmi mocné kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět mého manžela. Byla jsem ohromena a překvapena, když mě můj manžel volal, aby mě prosil o odpuštění, kvůli mocnému kouzlu lásky DR WALE. Pokud máte jakýkoli manželský nebo vztahový problém, neváhejte kontaktovat DR WALE pomocí následujících způsobů. Můžete mu zavolat nebo napsat přímo přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail:
drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Ahoj všichni, jmenuji se Edita Hudáček. Můj manžel bydlel nějakou dobu v jiném bytě kvůli pracovnímu tlaku a byli jsme spolu velmi šťastní, i když od nás pár měsíců zůstal. Netušila jsem, že kolega z práce už s ním měl poměr, kvůli kterému se můj manžel z ničeho nic proti mně rozvedl. Věděl jsem, že něco není v pořádku, protože jsme se nikdy nemuseli tolik hádat ani hádat, aby odešel. Byl jsem traumatizován a hledám pomoc, abych se vypořádal se situací, která mě přivedla k DR ISIKOLO z chvály, které na něj lidé sypali online. Dlouze jsme diskutovali a on řekl vše, co jsem potřeboval vědět o tom, co se stalo, ao řádném postupu k vyřešení problémů. Splnil své sliby a dostal mého manžela zpět ke mně a rozvodový proces byl zrušen. Teď je k nám manžel zpátky doma a jsme spolu šťastní. Je opravdu úžasné, jak lidé mohou skutečně pomáhat druhým lidem, když jsou v nouzi. Může pomoci i vám. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com
Anonymous sa…
Jsem ženatý muž, který si se svou ženou nerozumí, protože se nám nepodařilo porodit žádné dítě. Byl jsem oslepen a napadal jsem svou ženu a říkal jsem jí, že ona je příčinou všeho. Ale nikdy jsem nevěděl, že někdo jiný byl příčinou mého rodinného problému. Jednoho dne jsem nad věcmi přemýšlel a zavolal jsem manželce blízko, abych se jí zeptal, odkud pramení naše problémy. Nikdy nevěděla, co říct, jako muž jsem to už nemohl snést, a tak jsem věci vysvětlil příteli, který mě seznámil s duchovním mužem jménem doktor Ajayi, který mi dal řešení, kterého nebudu v životě litovat. . Kontaktoval jsem duchovního muže, vysvětlil mu svou situaci a on mi řekl potřebné věci potřebné k obětování. Po měsíci první práce moje žena otěhotněla a já jsem z ní byl velmi nadšený, protože to bylo to, na co jsem díky doktorovi AJAYIMU čekal díky za skvělou věc, kterou udělal pro mou rodinu. Nestyďte se za své životní problémy, kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo E-mail: drajayi1990@gmail.com

Můžete ho také kontaktovat pro následující kouzla

kouzlo lásky
loterijní kouzlo
kouzlo pomsty
ochranné kouzlo
a cokoli jiného, co vám v životě dělá problémy
Anonymous sa…
Někdy se v našich manželstvích stane hovno, ale ne vždy to vydrží, když bojujeme, abychom je napravili, měl jsem problém se svým manželstvím Červenec 2021 byla to hrozná zkušenost, že jsem málem ztratil manželství, můj manžel si myslel, že podvádím, protože jsem vždycky přijímat hovory z práce Snažil jsem se, aby pochopil, že jsou to jen moji spolupracovníci nikdy mi nevěřil podal žádost o rozvod a papíry byly venku, bylo to pro mě jako sen, ale všechno to byla realita, kterou jsem potřeboval zastavit, protože miluji ho, bylo to krásné manželství a nedokázal jsem si ani představit, že bych své manželství opustil, musel jsem vyhledat pomoc u DR WALE, vysvětlil jsem mu svou situaci a on mi samozřejmě pomohl, připravil pro mě kouzlo lásky a ujistil mě o bezpečí, Můj manžel zastavil rozvod a znovu mě miloval, Proto jsem tady, abych lidem řekl o DR WALE a o tom, jak mi pomohl. Pokud procházíte problémy s manželstvím a vztahem, kontaktujte ho jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
Jsem zde také oceňuji dobrou práci DR WALE. Když jsem si myslel, že je v mém životě konec, tehdy mě tento skvělý muž jménem DR WALE zachránil. Měla jsem vážné problémy s manželem, že podal rozvodový dopis, ve kterém mi řekl, že se se mnou chce rozvést. Kvůli tomu ztrácím trochu pozornosti na svém pracovišti, kvůli čemuž mi můj šéf dal dopis s pytlem, a tím se to pro mě ještě zhoršilo. Až do dnešního dne mi jedna moje dobrá kamarádka řekla, jak jí DR WALE pomohla s jejím problémem. Tak jsem sebral odvahu kontaktovat DR WALE a všechno mu řekl. Jediné, co pro mě udělal, bylo, že pro mě seslal kouzlo, díky kterému se můj manžel už nikdy nerozvedl, a můj šéf v práci mi zavolal, abych začala znovu pracovat. nyní já a můj manžel spolu žijeme šťastně. DR WALE můžete kontaktovat na WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO
drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
dobrý den přátelé, není problém bez řešení, ale pouze pokud hledáte pomoc na správných místech, měla jsem v manželství hrozný nepořádek, protože mě manžel po 5 letech manželství opustil kvůli jiné ženě a šokující je, že neměli jsme žádnou formu nedorozumění, okamžitě vím, že něco není v pořádku, protože ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl a choval se ke mně divně, to mě přimělo vyhledat pomoc a měl jsem štěstí, že jsem narazil na sesilatele kouzel kontakt online to zahodil muž, který popsal, jak mu kouzelník Dr Ajayi pomohl k velké výhře v loterii. Vzal jsem kontakt na doktora Ajayi a vysvětlil mu svou situaci, zeptal se na několik otázek, na které dávám správné odpovědi, také jsem mu dal nějaké peníze na nákup věcí, které bude používat pro svou práci, a po třech dnech kouzla mám svého manžela se mnou doma, je to zázrak. kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
anonymous sa…
Ahoj diváci online, jsem tu, abych se podělil o své svědectví o tom, jak mi pomohlo získat svou ženu zpět. Byl jsem podvodník a moje žena mě několikrát přistihla. Snažil jsem se opravit a pokaždé jsem skončil podváděním znovu a znovu. Myslím, že jsem si neuvědomil, co pro mě znamenala, dokud mě nenechala samotného. Začal jsem hledat způsob, jak ji získat zpět, ale zdá se, že nic nefunguje dokonale, dokud jsem nenarazil na článek o DR WALE, který pomohl spoustě lidí po celém světě získat zpět jejich vztahy. Kontaktoval jsem ho na jeho čísle WhatsApp přes +2347054019402 a on mě ujistil, že moje žena se ke mně během několika týdnů vrátí s jeho mocnými kouzly a zaplatil jsem nějakou částku eur za materiály potřebné pro práci. Překvapivě se moje žena po několika týdnech vrátila domů a řekla, že mě stále miluje, a já jsem přísahal, že ji už nikdy nebudu podvádět. To vše díky DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
EFEKTIVNÍ A SILNÉ KOUZLO LÁSKY CASTER DR WALE
Můj manžel mě po pěti (5) letech manželství odmítl jen proto, že ho jiná žena očarovala a on mě a dítě nechal trpět. jednoho dne, když jsem četl web, viděl jsem příspěvek o tom, jak tento kouzelník na tomto WHATSAPP +2347054019502 pomohl ženě získat zpět svého manžela a já mu odpověděl na jeho WHATSAPP a řekl mi, že žena měla kouzlo na mého manžela a řekl mi, že mi pomůže a po několika dnech budu mít svého manžela zpět. Věřil jsem mu a dnes jsem rád, že vám všem mohu oznámit, že tento kouzelník má moc přivést milence zpět. protože jsem teď šťastná se svým manželem. Díky za DR WALE. Kontaktujte ho na WhatsApp/Viber číslo: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com Děkuji DR WALE. Kéž vás vaši bohové vždy odmění za vaše dobro.
John Stoner sa…
Genuine Hackers je nejlepším řešením, jak získat zpět ukradenou kryptoměnu. Pomohli mi získat zpět mé ztracené tokeny poté, co jsem se stal obětí phishingového podvodu na Telegramu, kde útočníci získali přístup k mé peněžence a ukradli všechny mé mince. S pomocí Genuine Hackers se mi podařilo získat zpět celkem 11,8 BTC a 6,479 ETH během 2 dnů od odeslání mého případu. Kontaktujte GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM pro spolehlivé a efektivní služby obnovy.
Mussen sa…
Rád bych vás všem doporučil důvěryhodnému a upřímnému věřiteli soukromé půjčky, který mi schválil mou půjčku během několika hodin po tolika neúspěšných pokusech získat půjčku, byl jsem překvapen a šťastný, že mě soukromý věřitel zachránil a nabídl mi půjčka s 2% úrokovou sazbou, kontaktujte ji nyní, pokud potřebujete naléhavou půjčku E-mail: christywalton355@gmail.com
Anonymous sa…
Málem jsem si vzala život kvůli manželovi, který mě opustil a přestal mi zvedat hovory. Řekl, že už mě nemiluje, snažila jsem se ho prosit, ale neodpoví mi, dokud jsme se pohádali a rozešli se na šest měsíců, potom si uvědomím, že bez něj nemůžu odejít. Zkoušel jsem všechno možné, abych ho dostal zpět, ale neúspěšně. dokud jsem nenarazila na tohoto muže jménem DR WALE online, kontaktovala jsem ho a řekla mu vše, co se stalo mezi mnou a mým manželem před naším rozdělením. Zeptal se mě, abych se příliš nebál, že bude zase všechno v pořádku. řekl mi, abych zaplatil za předměty, které pro mě použije při přípravě kouzla lásky, a já zaplatil a řídil se všemi radami a pokyny, které mi dal. Poté, co mi pomohl seslat kouzlo lásky a hle, můj manžel se do týdne vrátil. prosící mě o odpuštění, byl jsem tak překvapen, že kouzelníci jako DR WALE stále existují. Pokud zde někdo potřebuje pomoc, se vší upřímností kontaktujte DR WALE ještě dnes přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
opravdu jste nejlepší DR WALE, děkuji, že jste z mého domova udělali opět šťastný domov. Nikdy o vás nemůžu přestat mluvit, pane. je to opravdu skvělý člověk, můžete ho kontaktovat pro řešení jakýchkoliv problémů, jako je
(jedno) loterijní kouzlo
(dva) ex zpět
(tři) otěhotnět
(čtyři) lék na jakýkoli druh nemoci, nemoci a infekce
A mnoho dalších kontaktuje tohoto skvělého muže ještě dnes a dostane svůj
Problémy vyřešeny na 100%
Unknown sa…
Ahoj všichni, jmenuji se Běla Ledecký. Můj manžel bydlel nějakou dobu v jiném bytě kvůli pracovnímu tlaku a byli jsme spolu velmi šťastní, i když od nás pár měsíců zůstal. Netušila jsem, že kolega z práce už s ním měl poměr, kvůli kterému se můj manžel z ničeho nic proti mně rozvedl. Věděl jsem, že něco není v pořádku, protože jsme se nikdy nemuseli tolik hádat ani hádat, aby odešel. Byl jsem traumatizován a hledám pomoc, abych se vypořádal se situací, která mě přivedla k DR ISIKOLO z chvály, které na něj lidé sypali online. Dlouze jsme diskutovali a on řekl vše, co jsem potřeboval vědět o tom, co se stalo, ao řádném postupu k vyřešení problémů. Splnil své sliby a dostal mého manžela zpět ke mně a rozvodový proces byl zrušen. Teď je k nám manžel zpátky doma a jsme spolu šťastní. Je opravdu úžasné, jak lidé mohou skutečně pomáhat druhým lidem, když jsou v nouzi. Může pomoci i vám. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com
Anonymous sa…
Dobrý den všem, jsem tady, abych rozšířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem dostal zpět svého bývalého manžela. Všechno to začalo, když mě můj manžel podvedl s jinou ženou, aniž by věděl, že ta žena je čarodějnice, ta žena vrhla na mého manžela kouzlo, díky kterému můj manžel změnil své city ke mně a dětem a rozbil naše pětileté manželství. Byla jsem zmatená a vystresovaná kvůli bolestem svobodné matky, tak jsem zavolala kamarádce a vysvětlila jí své manželské problémy, dala mi instrukce a nasměrovala mě, abych se spojila s tímto velkým mocným kouzelníkem jménem DR WALE, hlavním důvodem, proč mě poučila Kontaktoval jsem DR WALE proto, že v poslední době četla na internetu některá svědectví, která někteří lidé napsali o mocném sesilateli kouzel DR WALE, a byl jsem tak potěšen a rozhodl jsem se u něj vyhledat pomoc, což odvedl perfektní práci kouzlením na mého manžela a využitím sil té druhé ženy, která ho přiměla vrátit se ke mně a prosit o odpuštění. Nepřestanu jeho jméno zveřejňovat na netu kvůli dobré práci, kterou odvádí. Každému, kdo má problémy v manželství, rozvodové problémy, ztraceného milence nebo jakékoli problémy související se vztahem, můžete kontaktovat WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
DĚKUJI, DR ISIKOLO, PŘIJDETE K MÉ ZÁCHRANĚ V MOJI NEJHORŠÍ CHVÍLI.
Ahoj všichni, jsem Barbora Dobrovský Dobrovský. Můj manžel a já jsme posledních 6 měsíců bojovali s manželskými problémy a nevěděla jsem, že za problémy, které jsme kdy měli, je mozek rodina. Problémy eskalovaly a nakonec se z domu odstěhoval. Byla jsem sama s dcerou a život bez něj po mém boku byl bídný. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych problémy ukončil, ale bez úspěchu. Musel jsem tedy vyhledat pomoc, což mě vedlo ke kontaktování DR ISIKOLO. Jak jsem si vždy přál, slyšel můj pláč a přišel mi na pomoc. Vyřešil problémy, které jsme měli, a můj manžel a já jsme se k sobě vrátili a stále mě udivuje, když dostanu výsledek za 2 dny, jak slíbil. Pokud máte problémy se svým partnerem, kontaktujte ho hned a nezklame vás, protože je důvěryhodný a spolehlivý. napište mu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196
Unknown sa…
kontaktujte nejčestnějšího a nejmocnějšího kouzelníka jménem Dr Isikolo, který vám může skutečně pomoci.
Jmenuji se Ema Malikov a vše pro dobré, oceňuji doktora Isikolo, který mi pomohl svými skvělými schopnostmi obnovit můj domov a štěstí, které jsem sdílela se svým manželem, a je to opravdu něco, za co jsem navždy vděčná. Stalo se, že jsem byla téměř rok bezmocná a skleslá, když mě manžel opustil kvůli manželským problémům, se kterými jsme se setkali. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych zachránil své manželství a nic nefungovalo, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Pomohl mi a láska a štěstí, které jsem sdílela se svým mužem, byly obnoveny a ještě úžasněji. Vím, že to zní divně, pokud opravdu může někomu pomoci, ale je 100% zaručeno, že vás nezklame, když vás ujišťuje, že po 48 hodinách budete mít požadované výsledky. Může vám také pomoci, pokud mu k tomu dáte příležitost. pošlete mu e-mail nyní prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196
Unknown sa…
S DR ISIKOLOM JE VELMI MOŽNÉ VRÁTIT SE KE SVÉMU EX
DR ISIKOLO není srovnatelný, pokud jde o řešení vašich vztahových nebo manželských problémů. Jmenuji se Anna Dvořáček. Velmi dlouho jsem bojovala s depresí, věděla jsem, že je to důsledek zlomeného srdce, když mě můj přítel opustil kvůli jiné paní. Nikdy jsem nevěděl, že se rozhodl ode mě odejít, dokud neuplynuly měsíce a já jsem ho nebyl schopen zastihnout. Když jsem o něm slyšel, musel jsem kontaktovat DR ISIKOLO. Řekl mi vše, co bylo potřeba udělat, aby se obnovila láska a spojení mezi mnou a mým mužem, což udělal. Výsledek se začal projevovat po 48 hodinách, jak slíbil. Možná to zní divně, ale je 100% pravda, že nikoho nezklame. Už se nebojte a kontaktujte ho hned. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp +2348133261196
Unknown sa…
Ahoj všichni, jmenuji se Elena Bohdanov a jsem zde, abych také poděkoval doktoru Isikolo, kterého Bůh použil, aby zachránil mou situaci a obnovil radost a štěstí v mém domě. Ztratila jsem manžela kvůli jedné paní v zahraničí, když odešel pracovat do stejného regionu, kde žije ona. Nikdy jsem nevěděla, co se stalo, dokud mi můj přítel neposlal fotky obou spolu a pak mi bylo známo, že to byl důvod, proč ke mně můj manžel ochladl a nechal mě za sebou. Můj manžel byl hypnotizovaný a ovládaný myslí a já věděla všechno, když jsem kontaktovala doktora Isikolo, když jsem hledala pomoc a žádnou jsem nenašla. Ujistil mě o svém návratu a obnovení naší lásky a štěstí, což udělal a výsledek se začal projevovat po 48 hodinách. Nyní mám svého muže zpět a nemohu dostatečně poděkovat doktoru Isikolo za jeho upřímnost a podporu. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com
Anonymous sa…
V manželství jsem procházel peklem, když jsem narazil na svědectví dámy jménem Daiva, která popsala, jak dokázala zachránit svůj vztah s pomocí kouzelníka zvaného Dr Ajayi, protože ji její muž opustil kvůli jiné ženě bez nich. s nějakým závažným nedorozuměním, ale sesilatelka kouzel Dr Ajayi, která je požehnána svými předky, pomohla se schopností sesílat kouzla a její muž se vrátil s tím, že neví, co to na něj přišlo, měla jsem téměř podobný případ, protože můj manžel chce podat žádost o rozvod, ale nechci rozbitý domov, protože jsme spolu 15 let poté, co jsem si přečetl svědectví Daivy, kontaktoval jsem kouzelníka Dr. Ajayiho a vysvětlil mu svou situaci, řekl mi pár určitých věcí, které je potřeba udělat a Po týdnu kouzla jsem se řídila jeho pokyny, můj manžel mi řekl, že je mu líto všech bolestí, které mně a dětem způsobil, slíbil, že bude všichni po našem boku a od té doby žijeme v míru. Máte-li podobný problém jako já, nebo jakýkoli problém v životě, ať už jde o problémy související se zaměstnáním, školou nebo zdravím, kontaktujte doktora Ajayiho, kouzelníka, jeho práce je 101% zaručena. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber nebo Whatsapp: +2347084887094
Anonymous sa…
MŮJ MANŽEL SE ZPĚT KE MNĚ DOSTAL S POMOCÍ DR WALE A JSEM SKUTEČNĚ Zdrcen Ahoj všichni. Když se ztratila veškerá naděje na to, aby můj vztah mezi mnou a mým přítelem znovu fungoval, šel jsem online hledat pomoc a přečetl jsem si a kontaktoval DR WALE přes jeho WhatsApp +2347054019402, který přišel a vše napravil a zůstane mnou oceňován. zbytek mého života. Příliš mnohokrát jsem prošla emocionálním traumatem kvůli nekonečným problémům, které jsem měla se svým mužem, a to vedlo k našemu rozchodu, a proto jsem hledala pomoc a dozvěděla se o DR WALE, který mi přišel na pomoc. Řekl mi postupy a naléhal na mě, abych vyhověl, což jsem rád udělal a nezdržoval proces řešení mých problémů a výsledek jsem dostal za týden, jak mě ujistil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde, protože je příliš dobrý v pomoci lidem. Je důvěryhodný a čestný, takže mu nyní pošlete SMS přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Anonymous sa…
Ahoj všichni, chci se podělit o své úžasné svědectví o tom, jak mě velký kouzelník jménem DR WALE proměnil finančně, stále je pro mě těžké uvěřit, že nyní stojím miliony dolarů, jsem z Dánska a hraji loterijní hru už tak dlouho a nikdy jsem nevyhrál žádnou rozumnou částku, prohlížel jsem si věci online a narazil jsem na svědectví ženy, která vyhrála obrovské množství peněz s pomocí DR WALE, která se za ni modlila a dala jí výherní čísla, aby mohla hrát a překvapivě se její jméno objevilo mezi výherci vyhrála 38 milionů dolarů, takže jsem se také rozhodl zkusit štěstí, kontaktoval jsem DR WALE a také jsem ho požádal o pomoc a řekl mi, co musím udělat, což byl velmi snadný úkol což jsem udělal a druhý den poté, co se za mě pomodlil, mi dal nějaká čísla a řekl mi, že bych je měl jít hrát, takže jsem šel hrát čísla ráno a později jsem tam šel zkontrolovat výsledek. dostal jsem šok svého života, viděl jsem své jméno mezi vítězi, vyhrál jsem částku, o které se mi ani nesnilo, měl jsem otevřenou pusu a nevěděl jsem, co říct, jen chci, aby svět věděl, že existuje skvělá muž jménem DR WALE, pokud jste hráli loterijní hru a nikdy jste nevyhráli, poradím vám, abyste se obrátili na DR WALE o pomoc a slibuji, že vás nikdy nezklame, zde jsou jeho kontakty, WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail : drwalespellhome@gmail.com
annonymous sa…
Pozdravy
Po tolika letech hraní v loterii je pro mě velmi těžké vyhrát, věci pro mě byly velmi těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která pomohla jí přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby si vzal jinou ženu, nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama dále mi řekla, jak se seznámila s Dr. Ajayi online Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, tak jsem jí řekl o svém smůle v loterii A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi je skvělý muž, a pokud potřebujete duchovní pomoc s čímkoli, co narušuje váš život, kontaktujte doktora Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com a věřím, že budete rádi, že jste to udělali.
annonymous sa…
pokud máte problémy ve svém manželském domě a chcete rychlé řešení, poradím vám, abyste se obrátili na doktora Ajayiho, velkého duchovního muže bohatě požehnaného svými předky, zažívám jeho sílu, když můj manžel říká, že se chce rozvést, ale já opravdu ho miluji a nechci, abychom se rozešli, takže kontaktuji doktora Ajayiho pro kouzlo lásky po přečtení svědectví od různých lidí online o něm, chci projít procesem, o který mě požádal, abych ho následoval, a dnes žiji šťastně se svým manželem protože zrušil a roztrhal rozvodový papír po milostném kouzlu Dr Ajayi, můžete mu napsat na jeho číslo Whatsapp pro rychlé řešení vašich problémů +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Anonymous sa…
Řekl váš manžel nebo manželka, že o svatbu znovu nemají zájem a chcete se s nimi rychle usmířit, kontaktujte doktora Ajayi, mocného kouzelníka na whatsapp +2347084887094 nebo e-mail:drajayi1990@gmail.com je to muž obdarovaný svými předky velká nadpřirozená síla, protože mi pomohl získat zpět mého manžela po 9 měsících odloučení, můj manžel řekl, že se chce rozvést a odchází s jinou ženou, bylo mi oznámeno, že je manipulován druhou ženou kvůli svému bohatství . Doktor Ajayi mi připravil kouzlo a za týden manžel roztrhl rozvodový papír a žili jsme v klidu. Ještě jednou děkuji doktore Ajayi, pokud máte podobný problém nebo cokoli, co vám narušuje život, kontaktujte doktora Ajayi pro rychlé řešení.
Anonymous sa…
Ahoj přátelé, jmenuji se Aina a nikdy jsem nevěřila v nic nadpřirozeného, ale mocný muž jménem Dr Ajayi mě donutil mít jiný pohled na život. Potkal jsem mocného muže Dr Ajayi online, když jsem procházel emocionální bolestí, protože mě můj čtyřletý milenec opustil kvůli jiné ženě, aniž bychom měli nějaké nedorozumění. Vysvětlil jsem svou situaci mocnému muži doktoru Ajayimu a on mě pochopil, že to, co se děje, není přirozené a řekl mi kroky, které mám podniknout, abych znovu získal svého milence, postupoval jsem podle jeho pokynů a po 2 dnech mě můj milenec opustil na 8 měsíců odblokoval mě z jeho sociální platformy a kontaktoval mě, že se vrací domů a měl bych mu odpustit. od té doby je můj milostný život úžasný. Děkuji doktore Ajayi, že mě přiměl věřit v nadpřirozeno, pokud potřebujete pomoc ve svém milostném životě, doktor Ajayi je 100 JISTÝ. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Viber / Whatsapp: +2347084887094
Anonymous sa…
Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Procházela jsem internet, když jsem se setkala se svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

Kouzlo lásky
Mocenské kouzlo
Kouzlo úspěchu
Osud těhotenství
Kouzlo manželství
kouzlo pro dobře placenou práci
Ochranné kouzlo
kouzlo vyhrát soudní spor
kouzlo štěstí atd.

Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.
annonymous sa…
Šťastný nový rok, modlím se, abys našel vše, co sis stanovil tento rok 2024, minulý rok jsem ve svém vztahu procházel těžkými časy, protože moje tříletá snoubenka se jednoho rána probudila a řekla, že odchází z domu a už tam není lásko se mnou, tohle mi opravdu zlomilo srdce, poklekl jsem ji prosit, aby se vrátila, ale všechny mé prosby byly marné, dokud jsem při surfování na internetu nepotkal doktora Ajayi. Četl jsem, jak pomáhal lidem, kteří procházeli problémy ve vztazích, někteří dokonce zmínili, že vyrábí bylinky na vyléčení jakékoli nemoci, na kterou si vzpomenete, to mě přimělo kontaktovat ho přes Whatsapp: +2347084887094 a vysvětlit mu problém, který mám se svou snoubenkou. Doktor Ajayi mi řekl, že udělá milostný rituál, který přivede mou snoubenku zpět během příštích 3 dnů, a co budu muset udělat, aby se to stalo, dodržel jsem všechny pokyny, jak bylo nařízeno, k mému překvapenému zaklepání mé snoubenky na dveře. po 4 měsících, co jsem s sebou nebral. Máte-li jakýkoli vztah nebo manželský problém, doktor Ajayi je muž, kterému můžete důvěřovat a požádat o pomoc.
anonymous sa…
Dobrý den, můžete si přečíst mé setkání s doktorem Ajayim, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby léčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem doktora Ajayi, protože moje milovaná žena chce, abychom se rozvedli, a to je po 12 letech manželství bylo požehnáno dvěma krásnými dětmi, chlapcem 5 let a dívkou 2 roky, vzala naši dceru z domu a zůstala se svou matkou a já ji prosím, aby se vrátila domů, ale odmítla, byl jsem opravdu zmatený, takže jsem hledal pomoc, tj. Když jsem četl o Dr Ajayi, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byla 8 let bez dítěte vdaná, kontaktovala jsem Dr. Ajayiho, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal poté, co při nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle pokynů, když to píšu, moje žena plete v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, Dr Ajayi je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
annonymous sa…
Přál jsem si použít toto médium, abych vám řekl o mocném a úžasném sesilateli kouzel, který mi vrátil radost a štěstí do života. Vydávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat doktoru Ajayi za skvělou věc, kterou udělal v mém životě přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřila na kouzla, dokud se můj život nezhroutil, když se můj milenec po 3 letech rozhodl skončit, když jsme se chtěli vzít. Byl jsem tak emocionálně na dně, že jsem znovu nemohl udělat nic rozumného, málem jsem se zbláznil, stal se násilným a vždy nešťastným, po 2 měsících v bolestech, než mě můj starý přítel seznámil se zaklínadlem online jménem Dr Ajayi. Za méně než 3 dny jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka a po 1 měsíci jsme se vzali a bylo to pro mě jen jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji doktoru Ajayi za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky.

EMAIL: drajayi1990@gmail.com
WHATSAPP HIM +2347084887094
Unknown sa…
Můj manžel měl ve zvyku si vždy posílat SMS a domlouvat si schůzky se svými starými přáteli, včetně jeho bývalých. Nikdy jsem si nemyslel, že s tím je problém, dokud se ode mě citově nestáhl a nezačal se ke mně a mé dceři chovat nenormálně. V tu chvíli jsem věděl, že potřebuji naléhavě pomoc, protože jsem ho nikdy nechtěl ztratit. Doktor Isikolo mě zachránil a problém byl vyřešen. Jedna bývalá mého manžela přísahala, že zajistí, aby mu ho vzala, a začala s ním manipulovat, aby mě a mou dceru opustil, což by se nakonec stalo, kdyby doktor Isikolo nezakročil, aby mi pomohl. Hned po 48 hodinách od vyřešení problému bylo mezi mnou a mým manželem všechno úžasné a teď se za všechno omluvil a je nám zase dobře. Kontaktujte doktora Isikolo a věřte, že vám tento problém jistě vyřeší. Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp na +2348133261196
Anonymous sa…
Nevjerojatno svjedočanstvo o čaraču koji mi je vratio mog muža. Sretno sam udana za lijepog i brižnog muža s dvoje djece. U mojoj obitelji prije sedam mjeseci dogodio se jako veliki problem, između mene i mog supruga. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno, a on je potvrdio da je donio odluku i više me nikada nije želio vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela starog prijatelja koji je pitao mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da odem kod vračare, jer je i ona to učinila da vrati svog ljubavnika. Zatim sam poslušao njezin savjet i dala mi je DR WALE WhatsApp kontakt: +2347054019402. odmah sam poslao DR WALE-u WhatsApp poruku i ispričao mu o svim bolovima i nevoljama s kojima se suočavam. DR WALE mi je rekao da više ne plačem i da opustim svoj um. Nakon mnogo razgovora s DR. WALEOM, platila sam sve materijale i predmete potrebne za bacanje čarolije, a čarač me uvjerio da ću dobiti svog muža natrag za tjedan dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Zatim je sljedeći tjedan bilo tako iznenađujuće da me nazvao moj suprug koji me nije nazvao proteklih sedam mjeseci i obavijestio me da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se s puno ljubavi i radosti vratio u kuću i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naš odnos sada bio jači nego što je bio prije uz pomoć DR. WALE-a. Savjetovat ću vam da kontaktirate DR WALE-a WhatsApp/Viber +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Chci se podělit se světem o to, jak Dr. Ajayi Veliký požehnal svými předky duchovní moc. Pomohl mi znovu sjednotit manželství s mým manželem, který se se mnou rozešel na 2 roky, snažila jsem se ho získat zpět a málem jsem to vzdala, ale doktor Ajayi mě dokázal znovu rozesmát. Dr Ajayi je skutečný kouzelník, s pomocí Dr. Ajayi také můžete získat svého ex zpět a žít navždy šťastný život. Kontaktní e-mail: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp: +2347084887094
Jessica sa…
Vím, že to má být tajemství, ale jsem tak nadšená a už si to nemůžu nechat pro sebe, děkuji Dr.danladispell za obnovení mého vztahu a pouta s mým přítelem, děkuji za komentář. viděl, že mě to přimělo kliknout na váš e-mail, teď žiji šťastně se svým přítelem.. Vše díky Dr. danladispellovi za duchovní očistu a spojení našich srdcí dohromady.. Můžete ho kontaktovat prostřednictvím jeho e-mailové adresy: drdanladispell@gmail.com pokud chcete, aby vám pomohl, nebo přes WhatsApp: +234912 341 5078 je vždy k dispozici, aby pomohl situaci..
Unknown sa…
Po 2 letech jsem ztratil manželství a byl to pro mě hrozný zážitek. Moje žena mě a mého syna opustila a všechno se stalo mimo moji kontrolu a nikdy jsem nevěděl, že jen málo lidí v mém okolí vytvořilo mou ženu a obrátilo ji proti mně jen proto, že jsem se rozhodl vybudovat svou rodinu a více se na ni soustředit. Musel jsem vyhledat pomoc, protože vím, že jsem neudělal nic pro to, aby moje manželství ztroskotalo. Doktor Isikolo mi pomohl a hodně mi bylo odhaleno, co se stalo. Seslal kouzlo shledání lásky, které mě a mou ženu znovu spojilo a celé zlo, které proti mně moje rodina udělala, bylo odhaleno. Jsem vděčný, že můj domov je zpět šťastnější než kdy předtím, a veškeré uznání patří doktoru Isikolo, protože opravdu vyřešil mé problémy hned po 48 hodinách. Zkontrolujte jeho web: https://isikolo-temple.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196
Unknown sa…
Nisam znala da mogu vratiti svog zaručnika dok nisam kontaktirala dr. Isikoloa koji mi je pomogao. Imala sam užasan nesporazum sa svojim čovjekom i različito smo krenuli. Bio sam emocionalno potišten i nisam znao što učiniti da pomognem situaciji. Tako sam saznao za dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga i zamolio ga da mi pomogne oko mojih problema. Rekao mi je sve što sam trebala znati i razumjeti i poštovala sam procedure i na kraju mi je riješio problem i sada smo ja i moj zaručnik ponovno zajedno i znam da ćemo se uskoro vjenčati. To ne bi bilo moguće da mi dr. Isikolo nije pomogao kako je obećao. Rezultat njegovog rada sigurno se očituje nakon 48 sati i to 100% zajamčeno. Vidljivo mi je vidjeti učinak rezultata svega što je učinio za mene i doista su se ljubav i privrženost između mene i mog zaručnika u potpunosti vratili i drago mi je što ga nisam izgubila ni s kim vani. On vam također može pomoći ako mu se sada obratite. Pošaljite mu poruku na WhatsApp na +2348133261196 ili na njegovu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com
Unknown sa…
Těší mě, že jsem tady a řekl doktoru Isikolovi slovo děkuji.
Nikdy jsem si nemyslel, že budu moci znovu vidět práci svého manželství, přestože všechno už hrálo proti mně, doktor Isikolo mě zachránil. Měla jsem doma problém, kvůli kterému odešel můj manžel a já už byla těhotná a bylo pro mě těžké se bez něj v životě vyrovnat. Jeho rodina mě celou dobu podporovala, ale nikdo nám nemohl pomoci znovu se sjednotit, kromě doktora Isikola, který odpověděl v době, kdy jsem pomoc potřeboval nejvíce. Problém vyřešil a můj manžel se ke mně vrátil domů hned po 48 hodinách, protože se mnou stále žil ve stejném městě. Je úžasné, když najdete pomoc tam, kde jste si nejméně mysleli, že ji můžete získat. Ještě jednou děkuji Dr. Isikolo za vše, co děláte, abyste pomohli lidem, kteří naléhavě potřebují pomoc. Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp na +2348133261196
Anonymous sa…
Když se před šesti měsíci v mém manželství vyskytl velký problém mezi mnou a mým manželem, byla jsem zraněná a zlomené srdce. tak hrozné, že případ dal k soudu k rozvodu. řekl, že už se mnou nechce nikdy zůstat a že mě už nemiluje. Tak se sbalil z domu a nechal mě a mé děti prožít silnou bolest. Po dlouhém prosení jsem se snažil všemi možnými prostředky, abych ho dostal zpět, ale vše bez úspěchu. A on potvrdil, že se rozhodl a už mě nikdy nechtěl vidět. A tak jsem jednoho večera, když jsem se vracela z práce, potkala svého starého přítele, který se zeptal mého manžela. Tak jsem mu vše vysvětlila, a tak mi řekl, že jediný způsob, jak dostat svého manžela zpět, je navštívit kouzelníka, protože jemu to také opravdu zafungovalo. důvěra a přesvědčení, které v to můj přítel vkládá, mě nutí brát jeho slova vážně, řekl jsem mu, aby mi dal kontakt na osobu, která mu pomohla. Pak mi dal DR WALE WHATSAPP KONTAKT: +2347054019402. Takže druhý den ráno jsem poslal zprávu DR WALE. Oba jsme mluvili a on mě ujistil, že do týdne dostanu manžela zpět. Jaké úžasné prohlášení, DR WALE mi řekl vše, co musím udělat. Překvapivě mi můj manžel, který se mi posledních šest měsíců neozval, zavolal, aby mi oznámil, že se vrací. Tak úžasný!! Tak se vrátil téhož dne se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a našim dětem. Od toho dne byl náš vztah nyní silnější než předtím. Poradím vám tam, pokud budete mít nějaký problém, kontaktujte DR WALE, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže. WhatsApp: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
Unknown sa…
Já a moje žena jsme měli nedorozumění, které vedlo k obrovské hádce a ona odešla z domova a vrátila se zpět do domu svého otce. Nechal jsem své emoce dostat ze sebe to nejlepší a zůstal jsem od ní trvale daleko. Věci se zhoršily, když začala vídat jiného muže a já o tom nikdy nevěděl. Snažil jsem se problém vyřešit a přimět ji, aby se vrátila domů a nikdy se nevrátila. Později jsem zjistil vše, co se děje, a rozhodl jsem se vyhledat pomoc, abych napravil své manželství s ní, což mě přimělo kontaktovat doktorku Isikolo. Jak se očekávalo, pracoval pro mě a problém byl vyřešen a já jsem se sešel se svou ženou. Vrátila se domů hned po 48 hodinách, jak slíbil doktor Isikolo. Jsem mu navždy zavázán za vyřešení problému, který jsem měl v manželství. laskavě ho kontaktujte pro rychlou a naléhavou pomoc, pošlete mu e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp na: +2348133261196
John Stoner sa…
Pokud jste se stali obětí podvodu s kryptoměnami a přišli jste o značnou částku peněz, je důležité okamžitě podniknout kroky k navrácení svých prostředků. Jedním z doporučených postupů je vyhledat pomoc od renomovaných společností zabývajících se obnovou, které se specializují na řešení kryptografických podvodů. Tyto společnosti mají potřebné odborné znalosti a zdroje, aby vás efektivně provedly procesem obnovy. Kontaktujte Genuine Hackers e-mailem na GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM nebo WhatsApp +12602183592

Populære innlegg fra denne bloggen

Agenda 1 river murer ned

Gamle åpne sår