Møter meg her og møter meg der...


Nå er vi inne i en voldsom møtestim. På mandag og tirsdag hadde jeg møter sammen med noen medlemmer fra EELM, kirken vår og noen misjonærer fra Kamerun for å få laget til et regelverk for kirka. Onsdag, torsdag og fredag har vi hatt møte med alle misjonæren i Mali. Johannes Redse, rektor på Gå Ut Senteret i Norge, har vært med oss for å gi undervisning og inspirasjon.
I morgen har vi fri.
På søndag, mandag og tirsdag igjen har vi møter med styret i misjonen, kamerunesiske misjonærer og komiteen i EELM. På kvelden er det spillkveld, delekveld, sosialkveld... Så det er i hvertfall nok aktivitet.
Men det er jo spennende også. I tre dager nå har vi misjonærer fått undervisning og snakket litt sammen om hvor veien går videre. Hva slags strategier ønsker vi? Det er utfordrende tanker og det er mye sant i det som står i Ordspråkene (27,17): "Jern slipes mot jern, og det ene mennesket sliper det andre." Men det er også godt å samles og oppleve fellesskap og omsorg fra kolleger. I år er vi seks misjonærer i Bamako og fem i Oussoubidiagna og fire unger. På bildet er vi samlet hele gjengen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvordan kjenne igjen en terrorist?

Det Erna ikke fikk se

Hva nå Mali?